Gevel reinigen, graffiti verwijderen? Ook als het snel moet

  • Milieuvriendelijk

  • Moderne methoden

  • 24-uursservice

Is uw gevel door weersomstandigheden en luchtvervuiling aan een goede schoonmaakbeurt toe? Of heeft u ongewenste graffiti op de muren? Wanneer u geconfronteerd wordt met hardnekkige vervuiling in of aan uw bedrijfspand staat Ariston Schoonmaakdiensten u met raad en daad terzijde.

Specialistische reiniging:

gevelreiniging

Gevelreiniging

Na verloop van jaren krijgt de gevel van uw pand te maken met vervuiling. Het gevolg: een minder frisse uitstraling. Puien met gevelbeplating worden dof, buitenverlichting en lichtreclames gaan er smoezelig uitzien. Ariston kan dit kwaliteitsverlies met een periodieke reiniging  voorkomen. De vervuiling wordt milieuvriendelijk aangepakt. Waar het kan door grondig borstelen en reinigen met zuiver osmosewater, waar het moet met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel.

Graffiti

Graffiti

Wanneer uw gevel ontsierd is door graffiti is het verstandig dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Een verse graffiti is het gemakkelijkst te verwijderen binnen 24 uur na aanbrengen. Het is belangrijk hier een expert voor in te schakelen zodat uw gevel niet beschadigt. Zo voorkomt u problemen als schimmel, zoutafzetting of ernstige vorstschade. Ariston Schoonmaakdiensten weet de weg naar de modernste methoden en technieken om graffiti te verwijderen, en uw gevel en het milieu te ontzien.

Calamiteiten

Calamiteiten

Een calamiteit komt nooit gelegen. Maar ook in onverwachte situaties kunt u erop vertrouwen dat Ariston schoon schip voor u maakt. In geval van een calamiteit staat Ariston te allen tijde voor u klaar. U kunt rekenen op een goede bereikbaarheid, snelle interventie en inzet van de juiste mensen en middelen.
Snel actie ondernemen om verdere schade uit te sluiten, dat is waar het om draait. Ariston Schoonmaakdiensten zorgt snel voor de juiste methode om de calamiteit te verhelpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Ariston Schoonmaakdiensten allemaal voor u kan betekenen of wilt u een afspraak maken? Bel dan nu 023 - 561 79 98. Wilt u liever meteen een offerte aanvragen? Dit is ook mogelijk. Vul nu het offerteformulier in. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op.