Ariston realiseert dagelijks een schone werkomgeving

  • Allround schoonmaakbedrijf

  • Persoonlijke benadering

  • Flexibele inzet

Is uw pand gevestigd in Hoofddorp of in de Randstad en bent u geïnteresseerd in periodiek schoonmaakonderhoud? Ariston Schoonmaakdienstendiensten en Bedrijfhygiëne staat voor u klaar. Een schoonmaakonderhoud omvat bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden zoals vuilafvoer, schoonmaak van de werkplek, schoonmaak van de toiletruimte en het bijvullen van linnengoed en papieren benodigdheden. Ook reiniging van raambekleding, glasbewassing aan de buiten- en binnenzijde of gevelreiniging neemt Ariston u graag uit handen. Daarnaast kan er regelmatig behoefte zijn aan klein technisch onderhoud.

Voorbeelden van schoonmaakonderhoud:

Glasbewassing

Glasbewassing

Ariston verzorgt de glasbewassing binnen en buiten uw gehele pand. Voor de glasbewassing zijn er bevoegde medewerkers met kennis op het gebied van werken op hoogte. Ook maakt Aristongebruik van professionele materialen zoals telescoopstokken, heet water hogedrukunits, moderne vuilwateropvang, zuiveringsunits en eventueel hoogwerkers. Voor het wassen van uw ruiten kunt u kiezen uit twee opties: traditionele en telescoop bewassing. Voor telescoop bewassing wordt osmosewater gebruikt. Dit water is zeer geschikt voor de reiniging van diverse oppervlakken. Osmosewater heeft een zeer hoog reinigend vermogen door de lage zuurtegraad en het droogt streeploos op.

Linnengoed

Linnengoed

Voorzie uw pantry’s of kantine dagelijks van schoon linnengoed, een absolute must uit hygiënisch oogpunt. Over de was hoeven uw medewerkers zich niet druk te maken. Ariston beschikt over eigen linnengoed zoals microvezeldoekjes, handdoeken en theedoeken.

Met een linnengoed abonnement is er dagelijks schoon linnengoed in uw bedrijfspand beschikbaar. Afhankelijk van de schoonmaakfrequentie zorgt Ariston regelmatig voor een verse voorraad en worden de vervuilde schoonmaakdoeken en handdoeken meegenomen voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging.

Vloerverzorging

Vloerverzorging

Hout, tapijt, vinyl, keramiek, natuursteen of linoleum vervuild? Iedere ondergrond vraagt om een eigen aanpak. Ariston beschikt over de kennis en de middelen om uw vloer weer te laten stralen. Uiteraard met zo min mogelijk impact op uw bedrijfsvoering. De vakbekwame medewerkers reinigen uw vloer en brengen indien noodzakelijk nieuwe waslagen aan. Tapijt heeft een warme en rijke uitstraling, na verloop van tijd kan het er echter minder mooi uit gaan zien. De schoonmaak- experts van Ariston brengen het dan opnieuw tot leven. Maak snel een afspraak voor een deep clean behandeling.

Meer weten?

Bij periodiek schoonmaakonderhoud horen ook de inrichting van toiletruimten en specialistische reiniging.Wilt u meer te weten komen over de diensten van Ariston? Bel dan nu: 023 - 561 79 98. Wilt u liever een offerte aanvragen? Vul dan het offerteformulier in. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.