Zorg met 'n praktische inrichting voor schone toiletruimten

  • Bedrijfshygiëne

  • Advies op maat

  • Uitstekende bereikbaarheid

Bent u gevestigd in Hoofddorp of de Randstad en heeft u advies nodig over de inrichting van uw toiletruimten? Neem dan nu contact op met Ariston Schoonmaakdienstendiensten en Bedrijfshygiëne. Schone en hygiënische toiletruimten, pantry’s en bedrijfskantines zijn een must voor elk bedrijf. Dit begint bij een praktische inrichting. Met de juiste hulpmiddelen is er altijd voldoende toiletpapier, zeep en schone handdoeken en/of papieren handdoekjes. Ariston luistert graag naar uw wensen en voorziet u graag van advies. Wij adviseren u over de juiste inrichting van uw toiletruimten en leveren conform uw wensen producten van iedere gewenste leverancier. Daarnaast hebben we een diverse voorraad aan apparatuur voor papier- en linnen benodigdheden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en leveren bij calamiteiten.

Uitgangspunten voor prettig sanitair:

Toiletpapier- dispenser

Toiletpapier- dispenser

Met het juiste systeem is er altijd papier beschikbaar en wordt de reserverol hygiënisch bewaard. In de keuze voor een systeem is gering onderhoud en geschiktheid voor diverse merken toiletpapier van belang, zodat u hierin altijd een keuze hebt.

Zeepdispenser

Zeepdispenser

Een zeepdispenser is van groot belang voor de hygiëne binnen uw bedrijf. Een goede zeepautomaat is ongevoelig voor verontreiniging door schimmels en bacteriën, is altijd bedrijfsklaar en gemakkelijk te vullen. Bel 023 - 561 79 98 voor meer informatie.

Handdoek- systeem

Handdoek- systeem

De wetenschap bewijst het keer op keer, om uw handen echt schoon te krijgen is een handdoek nodig. De frictie bij het droogvegen van uw handen levert een grotere bijdrage aan de verwijdering van bacteriën dan zeep. Een goed handdoek-systeem is dan ook essentieel.

Dames hygiënebox

Dames hygiëne afvalbak

Een hygiënebox doet zoveel meer voor een comfortabel damestoilet dan een eenvoudig afvalemmertje. De hygiënebox heeft een klepdeksel waardoor er geen inkijk mogelijk is. In de hygiënebox bevindt zich bovendien een desinfecterende vloeistof die nare geurtjes voorkomt.

Luchtverfrissing

Luchtverfrissing

U kunt kiezen voor één van de diverse oplossingen van Ariston om te zorgen voor een prettige geur op uw toiletten. Bel nu 023 - 561 79 98 voor meer informatie of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over de producten of diensten die wij aanbieden? Bel dan nu 023 - 561 79 98 voor meer informatie, of vul het offerteformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.