• Milieuvriendelijk
  • Moderne methoden
  • 24-uursservice

Gevel reinigen, graffiti verwijderen? Ook als het snel moet

Is uw gevel door weersomstandigheden en luchtvervuiling aan een goede schoonmaakbeurt toe? Of heeft u ongewenste graffiti op de muren? Wanneer u geconfronteerd wordt met hardnekkige vervuiling in of aan uw bedrijfspand staat Ariston u met raad en daad terzijde. 

Specialistische reiniging:

Gevelreiniging Hoofddorp

Gevelreiniging

Na verloop van jaren krijgt de gevel van uw pand te maken met vervuiling. Het gevolg: een minder frisse uitstraling. Puien met gevelbeplating worden dof, buitenverlichting en lichtreclames gaan er smoezelig uitzien. Ariston kan met een periodieke reiniging dit kwaliteitsverlies voorkomen. De vervuiling wordt milieuvriendelijk aangepakt. Waar het kan door grondig borstelen en reinigen met zuiver osmosewater, waar het moet met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel.

graffiti verwijderen Hoofddorp

Graffiti

Wanneer uw gevel ontsierd is door graffiti is het verstandig dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Een verse graffiti is het gemakkelijkst te verwijderen binnen 24 uur na aanbrengen. Het is belangrijk hier een expert voor in te schakelen zodat uw gevel niet beschadigt. Zo voorkomt u problemen als schimmel, zoutafzetting of ernstige vorstschade. Ariston weet de weg naar de modernste methoden en technieken om graffiti te verwijderen, en uw gevel en het milieu te ontzien.

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne

Calamiteiten

Een calamiteit komt nooit gelegen. Maar ook in onverwachte situaties kunt u erop vertrouwen dat Ariston schoon schip voor u maakt. In geval van een calamiteit staat Ariston te allen tijde voor u klaar. U kunt rekenen op een goede bereikbaarheid, snelle interventie en inzet van de juiste mensen en middelen. 

Snel actie ondernemen om verdere schade uit te sluiten, dat is waar het om draait. Ariston zorgt snel voor de juiste methode om de calamiteit te verhelpen.

Meer weten?

Wilt u weten wat Ariston voor u kan betekenen of wilt u gewoon een afspraak maken? Bel dan 023-561 79 98. Liever een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Vul nu het offerteformulier in. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.