• Bedrijfshygiëne
  • Advies op maat
  • Uitstekende bereikbaarheid

Zorg met 'n praktische inrichting voor schone toiletruimten

Bent u gevestigd in Hoofddorp of de Randstad en heeft u advies nodig over de inrichting van uw toiletruimten? Neem dan nu contact op met Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne. Schone en hygiënische toiletruimten, pantry’s en bedrijfskantines zijn een must voor elk bedrijf. Dit begint bij een praktische inrichting. Met de juiste hulpmiddelen is er altijd voldoende toiletpapier, zeep en een schone handdoeken en of papieren handdoekjes. Ariston luistert graag naar uw wensen en voorziet u graag van advies.

Ariston adviseert u over de juiste inrichting van uw toiletruimten en levert conform uw wensen producten van iedere gewenste leverancier. Ariston heeft een diverse voorraad aan apparatuur voor papier- en linnen benodigdheden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en leveren bij calamiteiten.

Uitgangspunten voor prettig sanitair:

inrichting toiletruimten Hoofddorp

Toiletpapier- dispenser

Met het juiste systeem is er altijd papier beschikbaar en wordt de reserverol hygiënisch bewaard. In de keuze voor een systeem is gering onderhoud van belang en geschiktheid voor diverse merken toiletpapier, zodat u hierin altijd een keuze hebt.
 

Bedrijfshygiëne Hoofddorp

Zeepdispenser

 

Een zeepdispenser is van groot belang voor de hygiëne binnen uw bedrijf. Een goede zeepautomaat is ongevoelig voor verontreiniging door schimmels en bacteriën, is altijd bedrijfsklaar en gemakkelijk te vullen. Bel 023-561 79 98 voor meer informatie.

Handdoek Hoofddorp

Handdoek- systeem

De wetenschap bewijst het keer op keer, om uw handen echt schoon te krijgen is een handdoek nodig. De frictie bij het droogvegen van uw handen levert een grotere bijdrage aan de verwijdering van bacteriën dan zeep. Een goed handdoek-systeem is dan ook essentieel.

Hygiëne Hoofddorp

Dames hygiënebox

 

Een hygiënebox doet zoveel meer voor een comfortabel damestoilet dan een eenvoudig afvalemmertje. De hygiënebox heeft een klepdeksel waardoor er geen inkijk in is. In de hygiënebox bevindt zich bovendien een desinfecterende vloeistof die nare geurtjes voorkomt.

schoonmaakwerkzaamheden hoofddorp

Luchtverfrissing

 

U kunt kiezen voor één van de diverse oplossingen van Ariston om te zorgen voor een prettige geur op uw toiletten. Bel nu 023-561 79 98 voor meer informatie of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

 Zelfreinigende toiletbril Hoofddorp

Zelfreinigende toiletbril

Op vrijwel ieder toilet is een zelfreinigende toiletbril te monteren. Dit is de toiletbril die de aversie tegen het zitten wegneemt. Na iedere bezoeker wordt de ovale toiletbril rondgedraaid door de hygiënesluis met wisser. Superschoon en representatief.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over de producten of diensten van Ariston? Bel 023-561 79 98 of vul het offerteformulier in. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.