• Allround schoonmaakbedrijf
  • Persoonlijke benadering
  • Flexibele inzet

Ariston realiseert dagelijks een schone werkomgeving

Is uw pand gevestigd in Hoofddorp of in de Randstad en bent u geïnteresseerd in periodiek schoonmaakonderhoud? Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfhygiëne staat voor u klaar. Een schoonmaakonderhoud omvat bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden zoals vuilafvoer, schoonmaak van de werkplek, schoonmaak van de toiletruimte en het bijvullen van linnengoed en papieren benodigdheden.

Ook reiniging van raambekleding, glasbewassing aan de buiten- en binnenzijde of gevelreiniging neemt Ariston u graag uit handen. Daarnaast kan regelmatig behoefte zijn aan klein technisch onderhoud.

Voorbeelden van schoonmaakonderhoud:

Glasbewassing Hoofddorp

Glasbewassing

Ariston verzorgt de glasbewassing binnen en buiten van uw gehele pand. Voor de glasbewassing zijn er bevoegde medewerkers met kennis op het gebied van werken op hoogte. Ook maakt Ariston gebruik van professionele materialen zoals telescoopstokken, heet water hogedrukunits, moderne vuilwateropvang, zuiveringsunits en eventueel hoogwerkers. Voor het wassen van uw ruiten kunt u kiezen uit twee opties; traditioneel en telescoop bewassing. Voor telescoop bewassing wordt er osmosewater gebruikt. Dit water is zeer geschikt voor de reiniging van diverse oppervlakken. Osmosewater heeft een zeer hoog reinigend vermogen door de lage zuurtegraad en het droogt streeploos op.

linnengoed Hoofddorp

Linnengoed

Voorzie uw pantry’s of kantine dagelijks van schoon linnengoed, een absolute must uit hygiënisch oogpunt. Over de was hoeven uw medewerkers zich niet druk te maken. Ariston beschikt over eigen linnengoed zoals microvezeldoekjes, handdoeken en theedoeken.

Met een linnengoed abonnement is er dagelijks schoon linnengoed in uw organisatie. Afhankelijk van de schoonmaakfrequentie zorgt Ariston regelmatig voor een verse voorraad en neemt de vervuilde schoonmaakdoeken en handdoeken mee voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging.

Vloerverzorging Hoofddorp

Vloerverzorging

Hout, tapijt, vinyl, keramiek, natuursteen of linoleum vervuild? Iedere ondergrond vraagt om een eigen aanpak. Ariston beschikt over de kennis en de middelen om uw vloer weer te laten stralen. Uiteraard met zo min mogelijk impact op uw bedrijfsvoering. De vakbekwame medewerkers reinigen uw vloer en brengen indien noodzakelijk nieuwe waslagen aan. Tapijt heeft een warme en rijke uitstraling, na verloop van tijd kan het echter minder mooi uit gaan zien. De schoonmaak- experts van Ariston brengen het dan opnieuw tot leven. Maak snel een afspraak voor een deep clean behandeling.

Meer weten?